Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

5 iunie 2011

REVIEW: Batman Arkham Asylum


Batman Arkham Asylum este un joc dezvoltat de Rocksteady Studios si publicat de Eidos Interactive, fiind dezvoltat pentru Microsoft Windows(PC), PlayStation3 si XBOX360, folosind engine-ul Unreal Engine 3.5, iar PhysX exclusive pentru PC, jocul fiind lansat pentru PlayStation 3 si XBOX360 pe data de 25 August 2009 in America de Nord, pe 28 August 2009 in Europa, si pe 2 Septembrie 2009 in Australia, iar pentru Microsoft Windows(PC) fiind lansat pe data de 15 Septembrie 2009 in America de Nord, iar pe 18 Septembrie 2009 in Europa, jocul fiind notat de ESRB cu T(Teens), iar de PEGI:16+, deoarece jocul contine multa violenta, iar ca moduri de joc, ne punea la dispozitie doar un mod, acesta fiind Single-Player, neputand sa fie jucat Multi-Player.

Grafica jocului a fost una excelenta, texturiile fiind foarte bine realizate, iar un lucru care facea grafica si mai frumoasa, era PhysX-ul care era doar pe Microsoft Windows(PC), acesta facand grafica jocului sa se vada mai bine si mai correct si mai realistica decat versiunile de PlayStation3 sau XBOX360, unde texturile si grafica era un pic mai slaba fata de varianta Microsoft Windows(PC).

Povestea jocului este foarte tipica, Joker punand stapanire pe Arkham Asylum, iar Batman avand sa treaca printr-o gramada de aventuri si lucruri grele, pentru a readuce inapoi Arkham Asylum la forma sa initiala, dar, in final, reusind sa-l invinga pe Joker, sa inchida toti prizonierii care au scapat din Akrham Asylum, si sa readuca pacea si linistea printre Arkham Asylum.

Gameplay-ul jocului a fost foarte bine realizat, miscarile lui Batman fiind bine realizate, acestea adaugand inca un plus de realitate in acest joc. Armamentele lui Batman au fost si acestea foarte bine realizate si inteligente, avand la dispozitie 9 armamente, putand sa te agate cu ele, sa te aperi, sa ingheti obiecte, sau multe alte lucruri de care ai nevoie in acest joc.

In concluzie, jocul Batman Akrham Asylum este un joc bun, reusind sa ne impresioneze mult mai ales cu elementele sale grafice, dar si cu povestea sa, iar cei de la Rocksteady Studios dezvaluind o continuare a acestuia, numita Batman Akrham City, despre care vom vorbi intr-un preview. Nota pe care noi o acordam acestui joc, este nota de 9.5.

Nota: 9.5/10




Scris de: Isar Catalin| 05.06.2011



Sameera ChathurangaDespre noi

Încercăm să vă ținem la curent cu ultimele știri și informații despre jocuri și componente hardware, să realizăm materiale video precum Gameplay-uri și Traduceri cu ajutorul jocurilor și să creem articole precum comparații sau clasamente.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Pentru a comenta ca si anonim, selectati pur si simplu de la "Comenteaza ca" optiunea "Anonim".