Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

15 iunie 2011

REVIEW: Saints Row 2


Saints Row 2 este continuarea jocului cu numele de Saints Row, fiind dezvoltat de Voilition, fiind publicat de THQ, folosind engine-ul Havok, fiind lansat pentru Microsoft Windows(PC), PlayStation 3 si XBOX360, pe data de 14 Octombrie 2008, fiind un joc Sandbox, Third-Person Shooter, Action-Adventure, avand atat Single-Player cat si Multi-Player, fiind notat de ESRB cu M(Mature) si de PEGI +18.

Grafica jocului a cam lasat de dorit, tinand cont ca in acelasi an a aparut Grand Theft Auto 4, chiar mai devreme, avand o grafica extraordinara, Saints Row 2, nu prea a excelat la punctual acesta, grafica fiind cam slabuta, si cam nerealistica, dar, grafica nu prea conteaza asa de mult la un joc, conteaza sa aiba gameplay-ul bun.

Povestea jocului a fost una foarte frumoasa si captivanta, tinandu-te in suspans tot timpul, fiind plina de actiune, violenta si limbajul vulgar care persista in joc, facandu-l si mai captivant, tinandu-ne in suspans in unele momente ale acestuia, cateodata nestiind la ce sa te astepti de la povestea acestuia, fiind una foarte buna, cel putin noua ne-a placut foarte mult, si cred ca si voua v-a placut in aceiasi masura.

Gameplay-ul jocului a fost bunicel, dar controlul masinilor fiind mai slabut, masinile controlandu-se nerealistic, neputand sa se compare cu controlul masinilor din realitate, dar tinand cont ca jocul a fost axat mai mult pe poveste si actiunea acestuia, masinile nu prea au contat atat de mult ca alte elemente ale jocului, care au fost vitale in nota pe care i-o vom acorda putin mai incolo.

Efectele sonore ale jocului au fost frumoase, doar ca, efectele sonore ale masinilor fiind putin mai slabe, dar, trecand cu vederea peste acest lucru, jocul a excelat cam din toate punctele, mai putin din punctul de vedere al controlului masinii si grafica fiind slabuta in comparatie cu Grand Theft Auto IV care s-a lansat tot in 2008, in primavera lui 2008, dar, vorbim de dezvoltatori diferiti.

Optimizarea acestuia a fost cam slaba, avand ocazia sa-l testam pe un calculator mai slab, cu un Pentium IV de 2 CPu si 3.00GHz, cu toate detaliile la low, acesta miscandu-se mai greu decat Grand Theft Auto 4, testat pe acelasi sistem, cu aceiasi configuratie, rezultand un numar mai mare de cadre pe secunda in Grand Theft Auto 4 decat in Saints Row 2.

In concluzie, jocul primeste nota 8.5 de la noi, pentru toate elementele sale care s-au imbinat frumos, reusind sa creeze un joc extraordinar, iar acum, desigur, asteptam continuarea acestuia, numita Saints Row 3, care urmeaza sa apara in anul 2011.

Nota: 8.5/10




Scris de: Isar Catalin| 14.06.2011



Sameera ChathurangaDespre noi

Încercăm să vă ținem la curent cu ultimele știri și informații despre jocuri și componente hardware, să realizăm materiale video precum Gameplay-uri și Traduceri cu ajutorul jocurilor și să creem articole precum comparații sau clasamente.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Pentru a comenta ca si anonim, selectati pur si simplu de la "Comenteaza ca" optiunea "Anonim".